середа, 10 березня 2021 10:55

"Пацанка", яка не змогла відмовитися від брендових речей, першою пішла з реаліті

"Пацанка", яка не змогла відмовитися від брендових речей, першою пішла з реаліті
Лєтко не змогла відмовитися від своїх речей. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Учасниця реаліті "Від пацанки до панянки" Аліна "ЛуїВіттон" Лєтко покинула проєкт. Вона не змогла виконати завдання першого дня в Школі леді.

Штучний інтелект Орися попросила учениць спакувати речі у валізи. Після цього вони спустились у хол замку, де на них чекала нова шкільна форма - піджаки, брюки та черевики.

"Щоб їх отримати, ученицям треба було відмовитися від 5 старих речей. Адже вони символізують минуле життя", - сказала директорка Школи леді реаліті, яке показує "Новий канал", Тетяна Мокріді.

Лєтко не змогла цього зробити.

"Учениця стала залежною не лише від алкоголю та наркотиків, а ще й від речей. Вона фанатично скупляє одяг відомих брендів. І в Школі леді зробила вибір на його користь", - додала директорка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У 12 років побачила, що дід повісився". Учасниця реаліті поділилася особистою трагедією

Учасниця реаліті не одягнула шкільну форму, забрала свої речі та залишила Школу леді.

2 учасниці реаліті "Від пацанки до панянки" знесли декорацію - літеру Z. Знайомство не минуло спокійно. "Пацанки" почали битися, аби з'ясувати, хто буде лідеркою.

Зараз ви читаєте новину «"Пацанка", яка не змогла відмовитися від брендових речей, першою пішла з реаліті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі