пʼятниця, 05 березня 2021 14:46

"Пацанки" розтрощили декорації під час знайомства в Школі леді

2 учасниці реаліті "Від пацанки до панянки" знесли декорацію - літеру Z. Знайомство не минуло спокійно. "Пацанки" почали битися, аби з'ясувати, хто буде лідеркою.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  "Пацанки" поламали декорації
"Пацанки" поламали декорації

"Я очікувала побачити яскравіших дівчат. Реальних конкуренток взагалі не було", - розповіла учасниця реаліті на "Новому каналі" Валерія "Чича" Ткаченко.

17-річна Ткаченко - в минулому футболістка. Їй довелося покинути це хобі після зупинки серця. Згодом дівчина почала вживати наркотики. Під час 1-шої зустрічі з іншими учасницями вона не билася, а розбороняла інших.

"Ми знайомились з дівчатами біля великої літери Z. Не знаю, з чого вона там була сконструйована. Але мені закортіло на неї вилізти. Я подумала, що це буде дуже весело. Залізла нагору і лягла. Було м'яко та добре. Чого до мене полізла Валерія "Кім" Паригіна, не знаю. Адже місце було для однієї. В один момент почула хрускіт. А що воно хруснуло - мій хребет чи літера - не знаю", - зазначила "Чича".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Примушувала читати". Директорка розповіла, що залишилося поза кадром реаліті

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  "Пацанки" поламали декорації
"Пацанки" поламали декорації

Учасниця 5-го сезону реаліті 24-річна Георгіна "Джорджик" Данканич з Мукачевого розповіла, як втратила брата і діда. Вона зазначила, що її мати часто вживала алкогольні напої.

Зараз ви читаєте новину «"Пацанки" розтрощили декорації під час знайомства в Школі леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі