середа, 17 вересня 2008 10:23

Основний спонсор кампанії Клінтон підтримала Маккейна

Основний спонсор кампанії Клінтон підтримала Маккейна
Колишня прихильниця Хіларі Клінтон та один з основних спонсорів її компанії Лінн Форестер де Ротшильд оголосила про свій намір підтримати кандидатуру Джона Маккейна, повідомляє CNN. Це рішення стало несподіванкою для демократів, оскільки Форестер де Ротшильд є членом Національного демократичного комітету - структури, що керує Демократичною партією США.

Дружина сера Івліна де Ротшильда заявила, що ухвалила рішення підтримати республіканського кандидата, оскільки вона "не любить Барака Обаму". Раніше Форестер де Ротшильд не раз заявляла, що їй не подобається зроблений Демократичною партією вибір єдиного кандидата. "Я відчуваю, що він позиціонує себе як обраного. Я не відчуваю, що він довів мені, що йому можна довіряти", - сказала влітку в інтерв"ю журналістам CNN Форестер де Ротшильд.

Під час праймеріз друг сім"ї Клінтон та прихильниця Хіларі Клінтон допомогла їй зібрати близько 10 мільйонів доларів. Лінн Форестер де Ротшильд спільно з чоловіком володіє компанією ELRothschild, що веде бізнес по всьому світу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Основний спонсор кампанії Клінтон підтримала Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі