неділя, 13 лютого 2022 17:25

Організатори нацвідбору Євробачення прокоментували скандал з голосуванням

Організатори нацвідбору Євробачення прокоментували скандал з голосуванням
Організатори перепросили за незручності. Фото: Суспільне

Керівник компанії, яка займалася виробництвом телеверсії нацвідбору на "Євробачення-2022", Олексій Гончаренко офіційно прокоментував скандал з оголошенням результатів.

Помилка сталася через редакторку, яка дублювала результати в навушник ведучому Тімуру Мірошниченку, повідомило "Суспільне" в Instagram.

Редакторка диктувала "у вухо" Мірошниченку підсумкові результати, а мала озвучувати результати глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця нацвідбору Євробачення-2022 перебуває у списку "Миротворця" та відвідувала окупований Крим

"Редакторка, яка дублювала результати в навушник ведучому Тімуру Мірошниченку, переплутала стовпчики і почала читати результати не по голосуванню глядачів, а підсумкові. Треба було підказувати ведучому оцінки від глядачів, а вона читала суму, яка виходить у підсумку. Таким чином, вона спантеличила ведучого і графічного редактора, що виводив таблицю з результатами на екран. Через спроби внести правки у файлі стався збій і таблиця зникла з екрана. Ми перепрошуємо за ці незручності, особливо за той стрес, що пережив Тімур", — прокоментував Гончаренко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євробачення (@suspilne.eurovision)

Ведучий національного відбору "Євробачення-2022" Тимур Мірошниченко розповів, як насправді оголошував оцінки у фіналі. Він не читав їх з листка, а озвучував те, що диктували на вухо з редакторської.

Зараз ви читаєте новину «Організатори нацвідбору Євробачення прокоментували скандал з голосуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі