пʼятниця, 22 квітня 2016 17:10

Онищенко виконав понад 70 % виборчих обіцянок за півтора року

Народний депутат Олександр Онищенко, обраний по мажоритарному виборчому округу № 93 (Миронівський, Богуславський, Кагарлицький, Рокитнянський р-ни та м. Ржищів і Переяслав-Хмельницький) на позачергових парламентських виборах у жовтні 2014 року ( вперше був обраний народним депутатом України у жовтні 2012 року) запевняє, що послідовно займається реалізацією соціальних проектів в окрузі та за півтора року депутатських повноважень виконав понад 70 % обіцянок, зафіксованих у передвиборчій програмі.

 

Так само з 2010 року послідовно діє Програма фонду зі встановлення дитячих та спортивних майданчиків на Київщині. За словами депутата Онищенка, на сьогодні така Програма повністю реалізована – дитячі та спортивні майданчики споруджено у потрібній кількості у кожному селі та десятки у містах його округу. Цього року робота зі встановлення нових ігрових майданчиків завершиться напередодні Пасхальних свят.

 
Засновник фонду "Родина" народний депутат Олександр Онищенко також розповів, що наступним етапом буде завершення ще одного важливого Проекту з енергозбереження - повна заміна вікон у закладах освіти, культури, охорони здоров'я 93-го виборчого округу.
Зараз ви читаєте новину «Онищенко виконав понад 70 % виборчих обіцянок за півтора року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі