понеділок, 03 березня 2008 08:51

Олександру Розенбауму зробили операцію (ФОТО)

Олександр Розенбаум з обширним запаленням на нозі доставлений на "швидкій" в одну з московських клінік.

Після ретельного медичного огляду лікарі зробили висновок, що народному улюбленцеві знадобиться операція.

В суботу вранці 56 літній Олександр Розенбаум прибув з Санкт-Петербурга до Москви, щоб порадувати своїх прихильників довгоочікуваним концертом. Проте в поїзді співак сильно простудився. Буквально за ніч у нього з"явилося обширне запалення на нозі. Будучи лікарем за освітою, артист спочатку пробував сам лікуватися мазями, проте це не принесло очікуваного результату. Тому йому довелося звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців в московську клініку.

Олександр Яковлевич зізнався лікарям, що все ще не відійшов від смерті молодшого брата Володимира, який помер три роки тому в результаті невдалої операції.

Опівдні Олександр Яковлевич у супроводі свого концертного директора був доставлений в клініку. Артиста відразу ж провели в кабінет до чергового лікаря, де його оглянули і зробили кардіограму, необхідну для операції. У лікарні популярний бард поводився дуже упевнено, оскільки знайомий з медициною.

Переконавшись, що у Розенбаума немає проблем з серцем, доктор дала дозвіл на операцію.

У клініці Розенбауму зробили невелику, але неминучу операцію. Вона тривала недовго і, на щастя, пройшла благополучно.

По матеріалах "КП" і "Твой ДЕНЬ"

Зараз ви читаєте новину «Олександру Розенбауму зробили операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі