четвер, 27 травня 2010 10:40

Олександр Рибак вболіватиме за фаворитку "Євробачення"

Олександр Рибак вболіватиме за фаворитку "Євробачення"

Торішній переможець конкурсу "Євробачення", норвезький співак білоруського походження Олександр Рибак цього року вболіватиме за артистку з Німеччини Лєну.

"Звичайно, вболіватиму за Німеччину", - сказав Рибак.

Рибак, котрий представляв Норвегію з піснею Fairytale на "Євробаченні" в Москві, встановив рекорд, набравши найбільшу кількість балів за всю історію конкурсу - 387 балів.

Представниця Німеччини Лєна Мейер-Ландрут є, на думку букмекерів, однією з фавориток конкурсу, займаючи друге місце після азербайджанської співачки Сафури. Німецька конкурсантка - одна з наймолодших учасниць конкурсу, 19 років їй виповниться відразу після "Євробачення". На конкурсі вона представить пісню Satellite.

Лєна як представниця однієї з країн "Великої четвірки" відразу виступить у фіналі "Євробачення", який відбудеться в ніч на неділю на сцені Telenor Arena в норвезькій столиці Осло. Співачка представить свій номер 22-ю.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак вболіватиме за фаворитку "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі