четвер, 27 травня 2010 10:18

Альоша зробила Обаму і Путіна милими людьми (ФОТО, ВІДЕО)

 

Днями в Осло представниця України на "Євробаченні 2010" Альоша презентувала мультфільм на підтримку пісні Sweetpeople в рамках програми EcoVision. Серед мультяшних персонажів окрім Альоші в мультфільмі присутні світові політичні лідери сучасності: Барак Обама, Ангела Меркель, Ніколя Саркозі, Сильвіо Берлусконі, Ху Цзіньтао, Гілларі Клінтон, Володимир Путін.

Мультфільм Sweetpeople повертає глядача до Кліматичного саміту, який пройшов в Копенгагені в грудні 2009. Конференція була покликана ухвалити низку положень, які дозволили б понизити ймовірність підвищення загальної температури на планеті більш ніж на 2 градуси за Цельсієм, але за підсумками так і не були виконані умови, котрі б спряли досягненню мети.

Мультфільм піднімає тему проблем, пов'язаних з екологією, які викликають неспокій. Світові лідери, образи яких фігурують в мультфільмі являють собою Sweetpeople, які здатні вплинути на перебіг подій і вирішити існуючі проблеми не тільки на словах.

"Цей мультфільм - моє звернення до світових політичних діячів - президентів і прем'єр-міністрів - реалізувати нарешті свої обіцянки, проявити відповідальність перед нами і нашими дітьми", - зазначила Альоша.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Альоша зробила Обаму і Путіна милими людьми (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі