четвер, 18 жовтня 2007 08:58

Олександр Абдулов відмовився від допомоги російських лікарів

 Хворий на рак артист знову відлетів до Ізраїлю у госпіталь "Іхілов", де йому готові провести операцію, яку відмовилися робити російські медики.

Олександр Абдулов відлетів до Ізраїлю, щоб продовжити лікування у місцевій клініці, повідомляє електронна газета "Твой день".

Після консультації з лікарями московського онкоцентру артист вирішив повернутися до Тель-Авіва.

ЗМІ вже писали про те, що Олександр Гаврилович переривав лікування в ізраїльській лікарні. Артист повертався до Росії, щоб відвідати хвору матір і пройти обстеження у столичному онкоцентрі. Московські фахівці зібрали консиліум, у якому брав участь і сам пацієнт. На думку російських медиків, те лікування, яке призначили Абдулову у Тель-Авіві, не зовсім йому підходило. Онкологи запропонували артистові почекати з операцією і застосувати лікарську терапію.

Проте актор не послухав рекомендацій лікарів. Не дивлячись на те що в клініці для нього вже була приготована комфортабельна палата, Олександр Гаврилович терміново залишив Росію.

Перед відльотом Олександр Гаврилович розповів фахівцям московського онкоцентру, що збирається скористатися послугами народних цілителів.

- Наш пацієнт, схоже, розчарувався у традиційній медицині, - говорять у клініці. - Він вирішив випробувати долю у шаманів у Бішкеку.

З Киргизії Олександр Абдулов відправився до Ізраїлю, у знайому йому клініку "Іхілов". Днями у госпіталь для онкохворих, де Олександр Гаврилович вже проходив курс хіміотерапії, приїхав знаменитий онколог доктор Клаузнер. Кращий фахівець у галузі лікування ракових захворювань два тижні провів на медичному симпозіумі у США.

Видно, саме на час відрядження свого лікаря Абдулов і виїжджав до Росії.

Зараз доктор Клаузнер готовий повністю присвятити себе врятуванню російського актора. Співробітники госпіталю говорять, що лікування проводитиметься по раніше наміченому плану. Ймовірно, ізраїльські хірурги все ж візьмуться за операцію, від якої відмовилися російські лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Абдулов відмовився від допомоги російських лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі