неділя, 13 березня 2022 12:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти заборонили у Мелітополі мітинги, їх послали за російським кораблем

Окупанти заборонили у Мелітополі мітинги, їх послали за російським кораблем
Мелітопольці звернення і самих окупантів посилають у міжнародно відомому напрямку. Фото: скриншот

У Запорізькій області у тимчасово окупованому росіянами Мелітополі роз'їжджає військова техніка, з якої гучномовцями російською мовою попереджають про заборону мітингів та демонстрацій.

Як свідчить відео, записане на вулицях міста, мелітопольці це звернення і самих окупантів посилають у міжнародно відомому напрямку – за російським кораблем, повідомляє "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будемо жити по-новому" - окупанти призначили "мера" Мелітополя

"Громадянська адміністрація Мелітополя з метою запобігання правопорушенням та забезпечення громадського порядку тимчасово забороняє мітинги та демонстрації. З 18:00 до 6:00 запроваджують комендантську годину", - йдеться у повідомленні окупантів.

Після захоплення Мелітополя функції поліції в місті російські окупанти доручили воєнізованому підрозділу з так званих ЛДНР. Підрозділи з ДНР/ЛНР російські окупанти ввели до Мелітополя для тиску на активістів та силової протидії щоденним мітингам супротиву російської окупації.

11 березня окупанти викрали мера міста Мелітополь Івана Федорова. Злочин здійснили групою із 10 осіб.

У Мелітополі окупанти роздають пропагандистські листівки, в яких закликають українських військових "скласти зброю і йти додому".

Зараз ви читаєте новину «Окупанти заборонили у Мелітополі мітинги, їх послали за російським кораблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі