неділя, 13 серпня 2023 07:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти все частіше панікують, дезертують та пиячать ‒ Генштаб

Окупанти все частіше панікують, дезертують та пиячать ‒ Генштаб
Серед окупантів частішають випадки дезертирства. Фото: chas.news

Серед російських окупантів ростуть панічні настрої та збільшується кількість випадків дезертирства.

Загарбники часто залишають місця несення служби та намагаються заховатися у покинутих будівлях. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських солдатів примушують підписувати контракти без терміну дії – перехоплення

Зокрема, у тимчасово захопленій Горностаївці Херсонської області військові патрулі та військовослужбовці комендатури російських окупаційних військ здійснюють обхід кожного будинку. Шукають дезертирів серед своїх військовослужбовців.

"До таких дій командування вдається внаслідок того, що серед новоприбулих військовослужбовців РФ, які перебувають у цьому населеному пункті та на його околицях, суттєво збільшилась кількість не тільки дезертирів, а і осіб, які вживають алкогольні напої та наркотичні речовини", ‒ йдеться у повідомленні.

Російське командування продовжує кидати у бій щойно мобілізованих військовослужбовців. При цьому вони не проходять попередньої бойової підготовки. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Морально-психологічний стан російських військовослужбовців, які воюють в Україні все більше падає. Зокрема, деморалізацію військ РФ фіксують у підрозділах мотострілецького полку окупантів, який бере участь в бойових діях в районі Першотравневого на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти все частіше панікують, дезертують та пиячать ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі