четвер, 31 серпня 2023 14:19

Окупанти розпочали дострокове "голосування" на псевдовиборах і "намалювали" результати

Сьогодні, 31 серпня, російські загарбники розпочали "дострокове голосування" на псевдовиборах на тимчасово окупованих територіях.

Окупаційна влада спочатку повідомила, що голосування почалось у важкодоступних місцях та місцях близьких до лінії бойового зіткнення. Про це повідомляє Telegram-канал "Бердянськ сьогодні".

Псевдоголосування спочатку хочуть провести у 12 територіальних громад. Там колаборанти будуть ходити по домівках протягом восьми днів.

Автор: t.me/brdVP
  На тимчасово окупованих територіях загарбники розпочали псевдовибори
На тимчасово окупованих територіях загарбники розпочали псевдовибори

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдовибори на тимчасово окупованих територіях: ГУР звернулось до місцевих жителів

"Будинковий обхід сьогодні проводить 61 дільнична виборча комісія. Виборчою комісією Запорізької області прийняті всі заходи безпеки для учасників виборчого процесу", ‒ повідомляють окупанти.

Однак, загарбники ніде не пишуть, у яких саме громадах чи населених пунктах вони будуть ходити. Разом з тим мешканці окупованих територій отримали SMS-розсилку з пропозицією проголосувати.

"Дострокове голосування буде проходити в 375 населених пунктах. Ним буде охоплено 214 127 виборців", ‒ заявили загарбники.

При цьому росіяни готові на все, щоб провести масові фальсифікації та "намалювати" захмарні результати псевдовиборах.

"Вони вже навіть їх оприлюднили: за прогнозами, на окупованій території Запорізької області партія Путіна "Єдина Росія" переможе з результатам 89%. Це найвищий показник по всій РФ.

Російські загарбники у Мелітополі панікують після успішної атаки Служби безпеки України на "виборчу дільницю" на тимчасово окупованій території Запорізькій області. Росіяни посилили охорону "виборчого штабу" у місті та обмежили рух поруч із ним. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Він нагадав, що 29 серпня одразу в двох приміщеннях, де загарбники готувалися до псевдовиборів, пролунали вибухи.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти розпочали дострокове "голосування" на псевдовиборах і "намалювали" результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі