пʼятниця, 25 березня 2022 08:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти несуть великі втрати – на Запоріжжі у ворога відібрали чотири бронетранспортери та танк

Окупанти несуть великі втрати – на Запоріжжі у ворога відібрали чотири  бронетранспортери та   танк
Наші військові захопили 4 бронетранспортери, 1 танк, а також пошкодили 1 літак СУ-25, знищили 5 одиниць автомобільної техніки, 2 бойові машини МТ-ЛБ, 1 танк та 1 бронетранспортер. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українська армія продовжує нишити ворожу техніку, з якої російські окупанти щоденно обстрілюють мирні населенні пункти Бердянського, Мелітопольського, Василівського та Пологівського районів Запорізької області.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

"Запеклі бої точаться у населених пунктах Кам'янське, Оріхів, Гуляйполе, - йдеться у повідомленні. - Особовим складом одного з підрозділ ТрО Запорізької області було проведено наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району. На цей час триває "зачистка" населеного пункту від диверсантів та залишків російських військових".

З радіоперехоплення стало відомо, що окупанти несуть втрати, але поповнюють свої польові медичні установи, а населений пункт Гуляйполе називають "Злым городом". Повністю окупованими залишаються населені пункти Любимівка та Новозлатопіль".

"24 березня, завдяки чітким діям та військовій майстерності знищили 15 окупантів російської федерації, а 11 поранили, - кажуть у Запорізькій ОВА. - Окрім того наші військові захопили 4 бронетранспортери, 1 танк, а також пошкодили 1 літак СУ-25, знищили 5 одиниць автомобільної техніки, 2 бойові машини МТ-ЛБ, 1 танк та 1 бронетранспортер".

Не зважаючи ні на що, окупанти продовжують здійснювати спроби встановлення бутафорської проросійської влади з числа зрадників та колаборантів, але не мають підтримки з боку місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський присвоїв звання "Місто-герой України" ще чотирьом містам

Підтвердженням цього є повідомленням міського голови Енергодара Дмитра Орлова про те, що 23-24 березня 2022 року більшість депутатів Енергодарської міської ради VIII скликання від політичної партії "Слуга народу", "Європейська солідарність", "За Майбутнє", "Нова політика" та частина депутатів віднедавна забороненої "ОПЗЖ" склали свої повноваження: депутати схвильовані тим, що їхні голоси можуть бути використані під примусом – для створення незаконних "народних республік" на території Енергодара під керуванням країни-агресора. Всі заяви направлені до відповідних органів.

Усі депутати, які склали свої повноваження, надалі продовжать займатися громадською роботою та опікуватися потребами громадян, які мешкають на їхніх округах.

У Мелітополі продовжують фіксувати випадки викрадання людей. Інформація щодо їхнього місцезнаходження наразі невідома.

За минулу добу Збройні сили України ліквідували понад 200 окупантів на Донецькому, Слобожанському і частково Таврійському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти несуть великі втрати – на Запоріжжі у ворога відібрали чотири бронетранспортери та танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі