четвер, 24 березня 2022 10:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти катують старосту Старої Збур'ївки

Окупанти катують старосту Старої Збур'ївки
Родичі кажуть, що чоловіка сильно б'ють і "просто вбивають" Фото: t.me/hueviyherson

21 березня старосту Старої Збур'ївки Віктора Маруняка, а також декількох односельців, викрали.викрали російські військові. Це вже вдруге, коли Маруняка захоплюють окупанти.

Про це розповідають родичі чоловіка, пише Мост.

Маруняку підкинули гранати. Сказали, що за законами Росії йому світить 20 років в'язниці. На аргумент, що ми в Україні, відповіли, що з 1 квітня на всій Херсонщині буде Росія. Від Маруняка вимагали якусь інформацію.

Родичі кажуть, що чоловіка сильно б'ють і "просто вбивають".

"Обшукали будинок, розтрощили його мало не вщент, вивертали навіть горщики з квітами. Вимагали якусь інформацію", - розповіли родичі старости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти викрали гендиректора Херсонського драмтеатру

Потім його забрали. Віктор встиг нахилитися до дружини і прошепотів, що його сильно б'ють. Дружину його залишили без хліба, з будинку забрали все.

Голову Охтирської райради Сергія Кірічка звільнили після тижневого полону в окупантів. Про це повідомила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк у Telegram. Кірічка тиждень утримували в підвалі. Зараз він продовжує свою діяльність. Допомогає мешканцям Охтирського району Сумської області.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти катують старосту Старої Збур'ївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі