четвер, 04 червня 2009 13:44

Обкурена наркоторговка у присутності міліції продавала марихуану

Обкурена наркоторговка у присутності міліції продавала марихуану

У Ростовській області мешканку Донецька було затримано оперативниками на власному дні народження, де вона пригощала гостей марихуаною.

Жінка не злякалась, коли в її квартирі з"явилися співробітники правоохоронних органів, і в їхній присутності продала 1,2 кг марихуани.

Навіть під час затримання вона весь час повторювала, що у неї дуже творчі друзі, які оригінально її розіграли, влаштувавши незабутній день народження.

За словами представників правоохоронних органів, реальну ситуацію, що склалася, жінка змогла оцінити лише тоді, коли її помістили в слідчий ізолятор.

Стосовно затриманої порушено кримінальну справу за статтею за незаконний збут наркотичної речовини в особливо великому розмірі, за який її чекає 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 1 квітня на прикордонному пункті в Сумській області було затримано чоловіка, який намагався провезти в Росію 3 кг марихуани.

Lenta.ru, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Обкурена наркоторговка у присутності міліції продавала марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі