понеділок, 06 жовтня 2008 08:25

Обама відкидає звинувачення в зв"язках з терористами

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама звинуватив свого суперника, республіканця Джона Маккейна в спробі відвернути увагу виборця від насущних для країни питань за рахунок особистих випадів, повідомляє в понеділок британська телерадіокорпорація ВВС.

Виступаючи на мітингу в Північній Кароліні, Обама заявив, що "табір Маккейна з більшою готовністю завдаватиме ударів по кампанії суперника, аніж вирішуватиме питання розвитку країни".

Напередодні кандидат у віце-президенти США від республіканців Сара Пейлін звинуватила Обаму, сенатора від Іллінойса, в зв"язках з "доморослими терористами".

Пейлін зробила посилання на матеріал в одній з впливових американських газет, проте, забула вказати, що знайомство Обами з цими людьми було вельми поверхневим, а головний герой публікацій, нібито терорист, виправданий і довгий час викладає в одному з вищих навчальних закладів США, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Обама відкидає звинувачення в зв"язках з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі