понеділок, 01 лютого 2010 17:54

Обама коментував баскетбольний матч

Обама коментував баскетбольний матч

Президент США Барак Обама спробував себе в ролі спортивного коментатора. У вихідний день, 30 січня, американський лідер прийняв участь в телетрансляції матчу між баскетбольними командами Національної університетської спортивної асоціації (National Collegiate Athletic Association, NCAA).

Обама приїхав на матч між командами університетів Дьюк і Джорджтаун в якості глядача. Проте пізніше президент США приєднався до коментаторів телеканалу CBS, які освітлювали зустріч, і протягом десяти хвилин розповідав про те, що відбувається на майданчику.

У бесіді з журналістами CBS Обама відзначив, що міг би стати спортивним коментатором після того, як закінчиться термін його президентських повноважень. Президент пожалівся, що робота займає у нього дуже багато час, і тому він не встигає стежити за всіма матчами. Проте, підкреслив Обама, він своєчасно отримує всі новини світу баскетболу, великим прихильником якого він є.

Матч, який коментував Барак Обама, завершився з рахунком 89:77 на користь Джорджтауну, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама коментував баскетбольний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі