понеділок, 21 вересня 2009 09:41

Обама думає про зміну стратегії США в Афганістані

Обама думає про зміну стратегії США в Афганістані
Президент США Барак Обама висловив сумнів у тому, що подальше збільшення контингенту американських військ в Афганістані зможе змінити ситуацію в цій країні.

"Я не хочу, щоб ми за розмовами про ресурси забували обговорювати найголовніше - нашу стратегію", - сказав Обама в інтерв"ю телеканалу CNN.

"Дуже просто сказати:" Якщо у мене буде більше, значить, я зможу зробити більше ". Але зараз основне питання - чи дійсно ми діємо правильно? Чи справді ми дотримуємося вірної стратегії?", зазначив глава Білого дому.

Нагадаємо, 16 вересня президент США під час зустрічі з прем"єр-міністром Канади Стівеном Харпером заявив, що рішення стосовно відправки додаткових підрозділів в Афганістан поки не прийнято.

Як повідомлялося раніше, в останній доповіді голови коаліційних військ в Афганістані зазначалося, що стратегія боротьби з радикальним рухом Талібан не працює, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Обама думає про зміну стратегії США в Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі