вівторок, 20 травня 2008 09:01

Новонароджену дочку Івана Урганта виходжують в дитячій лікарні

В неділю пізно увечері цивільна дружина Івана Урганта Наталія, яка минулого тижня народила дівчинку, виписалася з пологового будинку. Вона вийшла з лікарні і, швидко сівши в машину, що очікувала її, виїхала в невідомому напрямі.

Наталія вийшла з пологового будинку без дитини. На здивування медперсоналу, її ніхто не зустрічав - ні чоловік, ні батьки, ні друзі. Як стало відомо, Наташа виписалася, не повідомивши нікого з близьких.

Молода мама не змогла пережити розлуку з дочкою, яку напередодні перевели в одну з дитячих лікарень, де вона знаходитиметься під контролем медиків до того часу, поки не набере потрібну вагу. Породіллю залишили в пологовому будинку, оскільки її здоров"я викликало побоювання. Проте Наташа не змогла стерпіти розлуки з дочкою і умовила лікарів виписати її швидше.

Дочка Урганта стала першою дитиною для нього і третьою - для Наталії. У Петербурзі вже підростають двоє дітей від першого шлюбу Наташі з грузинським бізнесменом Вахтангом Куталіа, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Новонароджену дочку Івана Урганта виходжують в дитячій лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі