понеділок, 08 лютого 2010 15:38

Німецький міністр-гей увійшов до трійки найбільш несексуальних жінок року

Німецький міністр-гей увійшов до трійки найбільш несексуальних жінок року

У рейтингу ста найбільш несексуальних жінок року, який чоловічий журнал FHM складає за опитуваннями своїх читачів, друге місце посів міністр закордонних справ ФРН Гідо Вестервелле. Чоловік відомий своєю нетрадиційною орієнтацією.

У рейтингу FHM Вестервелле поступився лише британській співачці Бет Дітто, яка й очолила список. Зате віце-канцлеру вдалося обійти Емі Уайнхаус, яка минулого року зайняла перший рядок рейтингу, а цього року опустилася на третє місце.

Крім Вестервелле в список також потрапив вокаліст Tokio Hotel Вілл Каулітц, якого читачі FHM також визнали жінкою. Минулого року до кагорти несексуальних жінок був зарахований німецький репер Бушидо.

Вестервелле вже не в перший раз фігурує в рейтингу FHM. Вперше його ім"я з"явилося там в 2001 році. Вестервелле тоді не став загострювати ситуацію і лише зазначив, що "політика, який не може посміятися над собою, не варто сприймати всерйоз".

Тим не менш, представники Об"єднання геїв і лесбіянок Німеччини, піддали сьогоднішній рейтинг FHM різкій критиці, з жалем відзначивши, що в суспільстві досі існують кліше і стереотипи, пов"язані з гомосексуалістами.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німецький міністр-гей увійшов до трійки найбільш несексуальних жінок року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі