неділя, 01 лютого 2009 15:12

Німецькі спецслужби побоюються можливих атак ісламістів перед виборами

Німецькі спецслужби побоюються можливих атак ісламістів перед виборами
Німецькі спецслужби побоюються можливих атак ісламських екстремістів в країні перед парламентськими виборами, запланованими на вересень 2009 р. На думку глави Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини Йорга Цирке, Німеччина може стати мішенню терористів по аналогії з Іспанією, де в 2004 р. теракти, вчинені за декілька днів до парламентських виборів, забрали життя 190 людей.

Про загрозу терактів свідчать останні відеозаписи, розміщені на сайтах ісламістів в інтернеті, заявив Цирке в інтерв"ю місцевим ЗМІ. "Останні з доступних нам відеозвернень чітко говорять про те, що Німеччина та інтереси Німеччини за кордоном знаходяться під загрозою", - попередив начальник кримінального відомства, передає Associated Press.

У одному з останніх відеороликів, розміщених на сайті турецьких джихадистів, фігурують радикали, які говорять німецькою і згадують ім"я федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі спецслужби побоюються можливих атак ісламістів перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі