понеділок, 08 липня 2019 17:22

NewsОne пов'язаний з російським "Промсвязьбанком" - Генпрокуратура

NewsОne пов'язаний з російським "Промсвязьбанком" - Генпрокуратура
СБУ та ГПУ заявляють про зв'язок NewsОne з російським "Промсвязьбанком". Фото з відкритих джерел.

Служба безпеки України та Генеральна прокуратура заявляють про зв'язок кінцевих бенефіціарів телеканалу NewsОne з російським "Промсвязьбанком".

"СБУ та ГПУ здобуто інформацію про те, що одна й та ж фізична особа є керівником кіпрських юридичних кампаній - бенефіціарних власників українського телеканалу "Ньюз Ван" та російського ПАТ "Промсвязьбанк", який є уповноваженим банком для фінансування та обслуговування державного оборонного замовлення країни-агресора", - написав генпрокурор Юрій Луценко в Facebook.

Він додав, що цю інформацію як остаточну для запровадження санкцій проти пов'язаного з тероризмом телеканалу передадуть Раді національної безпеки та оборони.

"Санкції зокрема передбачають анулювання ліцензій, заборону користування радіочастотним ресурсом України і припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування", - уточнив генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ відкрила справу щодо телемосту NewsOne

7 липня ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Россия 24" Дмитро Кисельов анонсував телеміст "Треба поговорити" з українським телеканалом NewsOne. Його планують провести 12 липня. Після численних заяв українських політиків та анонсованих акцій протесту телеміст скасували.

Зараз ви читаєте новину «NewsОne пов'язаний з російським "Промсвязьбанком" - Генпрокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі