четвер, 31 січня 2008 19:22

Невістка Ротару спростувала чутки про хворобу співачки

Напередодні видання Твій День розповсюдило інформацію про те, що українська співачка Софія Ротару на початку лютого лягає в лікарню. Артистка нібито страждає від захворювання нирок і потребує операції. Проте продюсер співачки Світлана Євдокименко запевняє, що Ротару здорова і лягати в лікарню не збирається.

"Проблем із здоров"ям у неї немає. І їхати Софія Михайлівна поки нікуди не збирається - вона зайнята підготовкою до презентації нового диска, який повинен вийти в лютому. Одночасно відбувається пошук пісень для наступного альбому", - заявила Евдокименко.

За її словами, сім"я співачки обговорювала можливість її поїздки на курорт. "...ми в сім"ї якось обговорювали можливість її поїздки або до Баден-Баден, або в Труськавець, або на якійсь інший курорт попити воду. Але тільки для профілактики", - відзначила невістка Ротару, повідомляє Комсомольська правда в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Невістка Ротару спростувала чутки про хворобу співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі