вівторок, 28 липня 2009 13:40

Невідомі обстріляли сина керівника Держдепартаменту: загинула дівчина

Невідомі обстріляли сина керівника Держдепартаменту: загинула дівчина

Сьогодні у реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні померла 25-річна дівчина, яка 23 липня потрапила під перестрілку, відпочиваючи з компанією на природі.

Про це повідомили у Центрі зв"язків з Громадськістю УМВС Івано-Франковської області.

Як стало відомо, компанія молодих людей приїхала на джипі і відпочивала поблизу села Мізунь Долинського району, у горах Бескидах, неподалік річки Мізунька.

За словами потерплих близько 22.00 їх обстріляли з невідомого автомобіля. Постріл, що став смертельним для дівчини, залишив кілька пробоїн у склі джипа.

В міліції повідомили, що серед обстріляних молодих людей також був молодший син голови Державного департаменту з питань виконання покарань Василя Кощинця.

Зараз тривогу медиків викликає стан іншої молодої жінки, яка знаходиться на восьмому місяці вагітності.

Правоохоронці порушили кримінальну справа. Спершу за ст.121 ч.1 (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) і 296 ч.4 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Після смерті однієї із потерпілих кримінальну справу перекваліфікують. Проводяться судово-медична, балістична, судово-імунологічна експертизи та інші експертизи.

Кощинець молодший висловив три ймовірні версії того, що сталося. Пов"язані вони або з його бізнесовою діяльністю, або з батьковою роботою на чолі Держдепартаменту з питань виконання покарань, або з випадковим пострілом п"яних браконьєрів, які у темряві сприйняли постаті біля джипа за парнокопитних тварин.

Начальник Долинського райвідділу міліції Віталій Ільчишин від коментарів щодо стрілянини в урочищі утримався, зазначивши, що справу розслідує слідчо–оперативна група.

За матеріалом ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Невідомі обстріляли сина керівника Держдепартаменту: загинула дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі