четвер, 11 серпня 2022 17:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Не виступатимемо з пропутінською артисткою": Kalush Orchestra скасували участь на фестивалі Sea Dance

"Не виступатимемо з пропутінською артисткою": Kalush Orchestra скасували участь на фестивалі Sea Dance
Kalush Orchestra не виступатиме на фестивалі Sea Dance Festival в Чорногорії через відмову організаторів скасовувати виступ російської діджейки. Фото: EBU

Український гурт Kalush Orchestra не виступатиме на фестивалі Sea Dance Festival в Чорногорії через відмову організаторів скасовувати виступ російської діджейки Ніни Кравіц.

Перемовини між менеджментом гурту й організаторами фестивалю не мали успіху, пише Tabloid.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це дискримінація" – Sea Dance відповіли Kalush Orchestra на прохання скасувати виступи російських диджейок

На офіційне звернення від команди українців організатори заявили, що "музика має бути поза політикою".

"Ми не виступатимемо з пропутінською російською артисткою на одній сцені. На звернення гурту організатори відмовилися скасовувати виступ Ніни Кравіц. Тому скасовуємо свій виступ там", – прокоментував рішення гурту соліст Олег Псюк.

Також в Instagram Олег додав, що "бажання виступати на одній сцені" з Ніною Кравіц гурт не має.

Тож гурт "сплавляється", закликаючи не купувати квитки на цей фестиваль 28 серпня в Чорногорії всіх, хто хотів потрапити саме на виступ Kalush Orchestra.

Український гурт Kalush Orchestra відреагував на хейт щодо свого майбутнього виступу на фестивалі з диджейками з РФ Ніною Кравіц та Анфісою Летяго.

Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк зазначив в Instagram, що діджейок раніше в програмі не було. Додав, що гурт уже звернувся до організаторів.

Наприкінці серпня переможці пісенного конкурсу планували взяти участь у фестивалі Sea Dance Festival. Там також гратимуть диджейки з РФ Ніна Кравіц та Анфіса Летяго.

Користувачі одразу ж розкритикували музикантів, дорікаючи їм тим, що "гроші не пахнуть".

Зараз ви читаєте новину «"Не виступатимемо з пропутінською артисткою": Kalush Orchestra скасували участь на фестивалі Sea Dance». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі