неділя, 24 червня 2007 10:51

Названий найпотворніший собака на світі (ФОТО)
5

Найпотворнішим собакою в світі в 2007 році став дворічний пес по кличці Елвуд з штату Нью-Джерсі. Він переміг в щорічному конкурсі, влаштованому в ході ярмарку в каліфорнійському окрузі Мерін-Сонома.

Елвуд - безшерста помісь китайського чубатого собаки і чихуахуа, що має темне забарвлення і жмут білої шерсті на голові. Більшість учасників конкурсу також походять від китайського чубатого собаки, для якого окрім чуба характерні витріщені очі і язик, що вивалюється з пащі.

Минулого року Елвуд, якого також порівнюють з Йодою і інопланетянином E.T., зайняв в тому ж конкурсі друге місце. А в позаминулому, коли він народився, хазяйка хотіла його приспати, оскільки вважала дуже потворним, щоб його хтось купив. Проте, за словами нової господині Керен Квіглі, якій перемога пса на конкурсі принесла тисячу доларів, це наймиліша істота на світі, повідомляє  Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Названий найпотворніший собака на світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі