пʼятниця, 20 квітня 2007 15:41

Француз придумав гумову суку для собак (ФОТО)

У наше століття вже нікого не здивуєш гумовими жінками, які допомагають скрасити дозвілля представникам сильної статі, які з якихось причин не можуть знайти собі справжню партнерку.

А що ж робити кращим друзям людини – собакам? До цих пір єдиним дієвим способом відвадити псів від затупленого докучання до ніг навколишніх людей була кастрація або медикаменти.

Проте тепер свято прийшло і на собачу вулицю. 24-річний француз Клемент Елой, що займається промисловим дизайном, розробив "гумову суку", яка допоможе псам природним способом знімати сексуальну напругу.

Винахід, що отримав назву Hotdoll, є чотириногою лялькою, форма якої дозволяє псові осідлати її так само, як справжню самку.

Вироби випускається двох розмірів: для маленьких собак і більших. Контрастне забарвлення робить ляльку легко помітною для собачого ока.

Лялька виконана з пластика, але покрита спеціальним м"яким на дотик гелем. Оранжеві частини ляльки виготовлені з гуми і забезпечують стійкість на поверхні по час застосування. Маленький отвір в задній частині ляльки необхідно регулярно промивати з гігієнічних міркуванням.

Як аксесуар дизайнер пропонує також спрей з собачим запахом, яким можна обприскувати ляльку в період, коли пес сексуально збуджений і нервує, повідомляє Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Француз придумав гумову суку для собак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі