неділя, 06 липня 2008 14:12

Названі найдивніші туристичні професії

Названі найдивніші туристичні  професії

Відомий американський журнал для мандрівників "Travel + Leisure" провів дослідження і опублікував список 10 найдивніших професій в світі, пов"язаних з туризмом. Про це повідомляє РІА "Новини".

Так, наприклад, в Японії є дуже дивна професія - людина на посаді туристичного посла повинна пропагувати свою країну, привернути в неї більше туристів.

У індійському готелі Amanbagh є посада дресирувальника мавп - робота цієї людини полягає в тому, щоб відганяти приматів від туристів, що обідають чи вечеряють.

Постояльці готелю Peabody в Мемфісі (США) можуть побачити тренера качок, в чиї обов"язки входить організація церемоніальної ходи птахів по готелю - від даху до фонтану.

На острові Сент-Томас (Віргінські острови) в готелі Ritz-carlton є посада "кокосового" інженера по техніці безпеки - він стежить потім, щоб кокоси, що падають з дерев, не порушили спокій постояльців готелю.

У багатьох красивих містах проводять екскурсії, але тільки в Парижі зустрінеш гіда по каналізаційній системі.

У компанії Legoland є посада професійного складальника Lego - з деталей знаменитого дитячого конструктора люди цієї професії створюють цілі ландшафти.

У аеропорту Цюріха працюють мисливці, які ловлять птахів і звірів, що втекли від пасажирів.

У Хельсінкі зустрічаються водії таксі, обладнаного караоке. Проїхатися на такому таксі, звичайно ж, коштує дорожче.

Вулиці Венеції патрулює поліція нравів. Її службовці в основному зайняті тим, що закликають туристів, які надмірно роздяглися, згадати про пристойність.

У Санта-Барбарі (США) в готелі Biltmore Four Seasons можна побачити сокольничого, що влаштовує для гостей шоу з яструбом.

Дивні професій в світі немало. Наприклад, торговець мріями, який займається втіленням в життя будь-яких фантазій і бажань своїх клієнтів. Все що треба - це прийти в їх офіс і розповісти, про що ви мрієте.

Або ловець мурашок - в його обов"язки входить вилов в мурашнику кращих особин, які згодом послужать для продовження роду на штучних мурашиних фермах.

У деяких компаніях, що займаються виробництвом дезодорантів, відкрита вакансія запахознавця. Ці люди наносять дезодорант на тіло учасників експерименту і протягом дня стежать за тим, як змінюється запах дезодоранта.

Зараз ви читаєте новину «Названі найдивніші туристичні професії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі