вівторок, 18 червня 2024 12:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Назвали посади, що мають найбільший попит у ЗСУ

Назвали посади, що мають найбільший попит у ЗСУ
Більшість людей цікавляться вакансіями діловодів, фінансистів та інших "штабістів". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Бойові посади зараз є найпотрібнішими у Збройних силах. Йдеться про піхотинців, кулеметників, розвідників, водіїв, медиків, операторів безпілотників, а також інженерів, зв'язківців, механіків і електриків.

У середньому на одну тилову посаду претендують 45 осіб, а на бойову - 20, заявила керівниця воєнного департаменту агенції Lobby X Ольга Бандрівська, яка займається рекрутингом з липня 2022-го, передає "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Резерв+" з'явився QR-код

"Більшість людей цікавляться вакансіями діловодів, фінансистів та інших штабістів. У середньому на одну тилову посаду претендують 45 осіб, а на бойову - 20. Але не всі з тих, що відгукуються на бойову посаду, підходять через стан здоров'я, відсутність навичок тощо", - сказала вона.

В Україні відкрили близько два десятки центрів рекрутингу до лав ЗСУ. Попитом користуються професії, які більше наближені до цивільного життя. Про це розповів міністр оборони України Рустем Умєров під час інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Назвали посади, що мають найбільший попит у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі