пʼятниця, 15 грудня 2023 09:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Наєв розповів про набіги російських диверсантів на український кордон

Наєв розповів про набіги російських диверсантів на український кордон
Російські ДРГ за два тижні сім разів намагалися проникнути в Україну. Фото: t.me/SerhiyNaiev

Російські диверсійно-розвідувальні групи за останні два тижні сім разів намагалися проникнути через кордон України.

У пʼятьох випадках нашим оборонцям вдалося своєчасно виявити ці наміри ворога та змусити противника відступи з втратами, повідомив 15 грудня командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Telegram.

"ДРГ ворога заходять із Брянської, Курської і Бєлгородської областей в смугах Чернігівської та Сумської областей, а також Богогодухівського району Харківщини", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укріплення кордону з Білоруссю йде повним ходом - відео

Наєв розповів про спробу окупантів проникнути в Україну в районі Миропілля на Сумщині:

"За допомогою технічних засобів їх було своєчасно виявлено. Артилеристи з підрозділу, який діє на цьому напрямку, завдали вогневого ураження з мінометів, артилерії та стрілецької зброї. У цьому бою приймали учать воїни на спостережному посту і взводному опорному пункті - це ДПСУ і підрозділ тероброни".

Розпочалася 660-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовуючи тактику терору. Протягом минулої доби на фронті відбулося 110 бойових зіткнень, повідомив уранці 15 грудня Генеральний штаб Збройних сил України.

Авіація Сил оборони завдала удари по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також, минулої доби наші захисники знищили аеробалістичну ракету Х-47М "Кинджал". Підрозділи ракетних військ уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління та два склади боєприпасів противника.

Зараз ви читаєте новину «Наєв розповів про набіги російських диверсантів на український кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі