понеділок, 04 березня 2024 03:25

Навіщо у блендер кладуть кульки з фольги: умільці поділилися цікавим лайфхаком

Навіщо у блендер кладуть кульки з фольги: умільці поділилися цікавим лайфхаком
В інтернеті знайшли спосіб обійти проблему зношування лез блендера. Фото: ілюстративне

Зношування лез блендера - нерозв'язна проблема для багатьох домогосподарок.

На щастя, в інтернеті знайшли спосіб обійти цю проблему її за допомогою простої алюмінієвої фольги. Про це пише Gazeta.ua.

Справа у тому, що затуплені леза блендера не підлягають професійному заточенню. Найчастіше власники таких пристроїв купували нове обладнання і набагато рідше мали можливість заміни самих ножів, оскільки її передбачили не всі виробники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно й легко заточити ніж на м'ясорубку: корисні поради

Порятунком від таких проблем виявилася алюмінієва фольга. Ті, хто випробував метод, порадили згорнути кілька аркушів алюмінієвої фольги в маленькі кульки, а потім помістити їх у чашу блендера або інший контейнер. Потім пристрій потрібно вмикати на низькій швидкості.

Автори лайфхаку запевнили, що після такого оздоровлення блендери будуть як нові. Метод уже став вірусним у соцмережах.

Є також давній і перевірений спосіб заточити ножі блендера, використовуючи шкаралупи яєць. Процес заточування доволі простий. Потрібно зібрати від 6 до 10 сухих шкаралуп яєць і помістити їх в морозильну камеру на годину-півтори. Потім заморожені шкаралупи слід розламати і помістити в блендер.

Далі блендер вмикають і подрібнюють крихку оболонку на дрібні частинки або порошок. Цей метод тільки на перший погляд здається примітивним, але насправді ножі стануть такими ж гострими, як в перший день використання.

Зараз ви читаєте новину «Навіщо у блендер кладуть кульки з фольги: умільці поділилися цікавим лайфхаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі