понеділок, 07 липня 2008 14:01

Найудачливішою жінкою Британії визнана 68-річна пенсіонерка

Бетті має пристрасть до участі у всіляких конкурсах, і лише за цей рік отримала 104 цінних призи.

68-річна Бетті Робб живе в будинку, що шикарно вмебльований, в її гаражі - машини класу "люкс", вона любить відвідувати театри в розкішних вечірніх нарядах, ходить на дорогі косметичні процедури і подорожує по світу, зупиняючись в кращих готелях. Її скромна пенсія навряд чи дозволила б їй жити таким життям, коли б не завидне везіння - це в буквальному розумінні її "робочий інструмент", що дозволяє добре і навіть дуже добре заробляти. Про це повідомляє Фактnews.

Бетті живе зі своїм чоловіком Алексом, він молодший за неї на 7 років і, за його словами, щасливий бути поряд з такою жінкою. Він і сам час від часу шукає щастя в конкурсах, але тільки ради самого процесу - на відміну від своєї дружини, він так жодного разу і не виграв. Він - колишній інженер і на пенсії вже 11 років після того, як був вимушений припинити роботу через травму.

Бетті - колишня вчителька. Свій перший приз в конкурсі вона заробила в 1977 році і відтоді стала завзятою "конкурсанткою", перетворивши це фактично в свою другу професію. За всі ці роки вона отримала в цілому понад тисячу призів вартістю в десятки мільйонів фунтів.

Успіх буквально закрутив їй голову - в 50 років вона зробила політ на повітряній кулі, а в 60 - брала участь в гонках на позашляховиках. "Участь в конкурсах примушує активно працювати сіру речовину. Я обожнюю щодня перевіряти свою пошту", - ділиться своїми емоціями британка. Найуспішнішими на даний момент вона вважає 1979-80-й роки.

Виграші дозволили їй побувати на трьох континентах, не говорячи вже про короткі уїкенди в Парижі і різних куточках її рідної країни.

"Одного разу Алекс і я виграли подорож на сафарі до Кенії, але приз був розрахований на чотирьох, а нас двоє, тому частину виграшу нам дали грошима - вийшло 2,5 тисяч фунтів, - розповідає Бетті. - Ми могли витрачати їх, як хочемо, і тому відразу після Африки ми поїхали до Нью-Йорка і нам навіть ще вистачило на тиждень на Кріті".

Наступного року пара виграла поїздку в п"ятизірковий готель на Мадейру, а після повернення звідти виявила, що їх вже чекає новий приз - два крісла, столик і телевізор. У тому ж році Бетті отримала машину - новенький "форд".

Найудачливіша британка при цьому скаржиться, що конкурси останнім часом стали "дуже легенькими". Раніше вони грунтувалися на творі рекламних слоганів - саме вони принесли пенсіонерці приголомшливий успіх, тепер же це найчастіше зводиться до примітивної лотереї.

Щодо чоловіка, містера Робба, то він бурчить тільки з приводу одного: з Бетті неможливо ходити по магазинах через її звичку надовго "застрявати" біля столиків, де можна заповнити анкету на отримання виграшу.

Зараз ви читаєте новину «Найудачливішою жінкою Британії визнана 68-річна пенсіонерка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі