пʼятниця, 15 лютого 2008 11:52

Найтовстіша людина в світі схудла в два рази (ФОТО)

Найтовстіша, згідно Книзі рекордів Гіннесу, людина в світі скинула половину ваги завдяки дієтам.

42-річний мексиканець Мануель Урібе ще два роки тому важив більше 500 кг, що змусило його публічно звернутися за допомогою до лікарів з Європи і США. Італійські та іспанські лікарі запропонували йому провести операцію зі зменшення об"єму шлунку, але Урібе відмовився і замість цього прийняв допомогу мексиканських і американських фахівців, які розробили для нього спеціальну дієту і вправи, яких він дотримується і до цього дня.

На цьому тижні Урібе оголосив, що скинув близько 258 кг при тому, що максимально його вага складала приблизно 569 кг До того ж набагато швидше, ніж припускали лікарі. "Я влаштую велике свято. Я вийду з будинку і піду на прогулянку", - говорить він. Урібе додає, що в найближчі чотири роки збирається скинути ще 120 кг.

9 березня спеціальний кран підніме ліжко з Урібе і помістить її на вантажівку, на якій він поїде вулицями свого міста Монтеррея. Минулого року він виконав те ж саме, відзначивши схуднення на 200 кг

До 22-річного віку Урібе, страждаючий рідкісною формою ожиріння, важив 132 кг, проте потім він почав різко набирати вагу. "Люди думають, що я просто дуже багато їм, але проблема також і в гормонах", - говорить він. До дієти Урібе зазвичай з"їдав на сніданок чотири яйця, рис, боби і коржики. Тепер він їсть в основному рибний суп, грейпфрути і трохи арахісу, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіша людина в світі схудла в два рази (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі