вівторок, 16 лютого 2010 11:07

Найстаріший в світі перукар обслуговує в день 30 клієнтів (ФОТО)

Ім"я Ентоні Мансінеллі занесене в "Книгу рекордів Гінеса" як людину, котра встановила віковий рекорд в своїй професії, повідомляє газета NewYorkTimes.

Мансінеллі, якому в березні виповниться 99 років, почав кар"єру перукаря у віці 12 років і відтоді в списку його постійних клієнтів - до чотирьох поколінь місцевих жителів.

Колись його стрижка коштувала 25 центів, зараз - 12 доларів, згадує перукар, якій виріс в багатодітній сім"ї, де діти рано починали заробляти на хліб.

Провінційний перукар все життя провів в містечку Ньюбург в штаті Нью-Йорк і сам вже став міською визначною пам"яткою.

Його називають "ходячою енциклопедією" - ця людина пережила Велику депресію, Другу світову війну і декілька десятків президентів.

Він з точністю пригадає не тільки найважливіші події майже сторіччя, але і деталі таких подій, як турне Beatles або національний чемпіонат з американського футболу.

Не дивлячись на поважний вік, Мансінеллі обслуговує в день 25-30 клієнтів, пропонуючи стрижку і гоління. Він завжди веселий і товариський і навіть не замислюється про вихід на пенсію.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Найстаріший в світі перукар обслуговує в день 30 клієнтів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі