середа, 09 грудня 2009 12:47

В США з"явився справжній "Едвард Руки-ножиці" (ФОТО)

  Ці "кігті" вдвічі швидші, ніж звичайні ножиці
Ці "кігті" вдвічі швидші, ніж звичайні ножиці

Стиліст-перукар з Флориди створив набір металевих кігтів для стрижки волосся. Він стверджує, що його винахід здійснить революцію в перукарському мистецтві, передає Daily Telegraph.

Валентин ЛоСауро стверджує, що його металеві кігті ріжуть волосся вдвічі швидше ніж нормальні. Він витратив два роки і $250 тисяч на розробку свого винаходу.

"Я не лише перукар, а й піаніст, і тому захотів об"єднати ці дві техніки роботи. Мій винахід виник, як просте поєднання музики і перукарства", - сказав він.

Принцип дії рук-ножиць простий, хоча перукарю довелося втратити певний час на те, щоб призвичаїтися до нього. Коли згинається палець, металічні кігті перерізують волосся.

"Мені знадобилося декілька років, щоб навчитися справді професійно володіти ними. Зараз я просто миттєво роблю потрібну зачіску, адже мої "кігті" набагато швидші за звичайні ножиці", - стверджує Валентин.

Продавати свій винахід під назвою "Clawz", Ло Сауро почав в 2001 році. З того часу він продав вже більше 30 тисяч пар по $100 кожна.

"Більшість моїх клієнтів спочатку лякаються, коли бачать мою посмішку і ці гострі пальці. Але наприкінці вони залишаються вражені якістю роботи", - повідомив стиліст.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В США з"явився справжній "Едвард Руки-ножиці" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі