середа, 17 вересня 2008 13:00

Найнижчий чоловік заліз між ноги власниці найдовших ніг (ФОТО)

У Британії зроблена унікальна фотосесія двох рекордсменів. Жінка з найдовшими ногами росіянка Світлана Панкратова і найнижчий чоловік в світі китаєць Хе Пінг Пінг зустрілися на Трафальгарській площі в Лондоні, щоб взяти участь в презентації нового, 54-го випуску Книги рекордів Гіннесу, пише TheDailyMail.

"Тільки не дивися вгору", - попередила довгонога красуня колегу рекордсмена. Варто відзначити, що 36-річна Світлана Пакратова народилася в російському місті Волгограді. Зріст Світлани складає 1,97 метри, а довжина ніг - 1,32 метрів. Тоді як зріст 20-річного містера Пінг Пінга, жителя Північного Китаю, складає всього лише 74 сантиметри - трохи вище за коліна Світлани.

Жінка, здавалося, спеціально одягнула "найкоротшу сукню в світі", щоб підкреслити довжину своїх шикарних ніг, так що Пінг-пінг не утримався і непомітно кинув погляд вгору. До речі, не дивлячись на довгі ноги, росіянка не найвища жінка на планеті. Є вище. Американка Сенді Алленс зростом 232 сантиметри.

На презентації редактор Книги Крейг Глендей заявив, що він шалено любить свою роботу."Це приголомшлива робота, оскільки потрібно постійно подорожувати. Цього року я поставив свій особистий рекорд подорожі - 44 години нон-стоп."Я був у Внутрішній Монголії, щоб зустрітися з Хе Пінг-Пінгом, найменшим чоловіком в світі. До речі він живе практично по сусідству з найвищим чоловіком Бао Ци Шуном. Його зріст 2 метри 36 сантиметрів.

Щороку команда книги рекордів Гіннесу публікує 4 тисячі рекордів і далеко не всі встигають оновлюватися. Так, ще нікому з власників домашніх канарейок не вдавалося виростити вихованця, який би перебив рекорд пташки на ім"я Джоя. Джой прожив 34 роки і помер в 1975 році. А що стосується новачків, цього року Анджеліна Джолі і її чоловік Бред Пітт були визнані найвпливовішими кінозірками.

Зараз ви читаєте новину «Найнижчий чоловік заліз між ноги власниці найдовших ніг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі