вівторок, 03 червня 2008 13:42

Наймолодшу володарку "Оскара" заарештували за купівлю кокаїна

Позавчора поліція Нью-Йорка заарештувала актрису, володарку "Оскара" Татум О"Ніл, під час спроби придбати крек-кокаїн. 44-річна О"Ніл, яка в 1973 році в десятирічному віці стала наймолодшою актрисою, яка отримала "Оскар", була заарештована близько 19:30 співробітниками із боротьби з наркотиками на вулиці Клінтон-стріт, недалеко від свого будинку.

"Поліцейських, які підійшли, актриса запитала "Ви знаєте, хто я така?" Вона заявила, що займається підготовкою до ролі", - повідомив New York Post обізнане джерело. При О"Ніл, яка є дочкою актора Райана О"Ніла і раніше була заміжня за триразовим чемпіоном Уїмблдону Джоном Макенро, виявили трубку для куріння креку і два пакетики з наркотиком.

Також був арештований 33-річний Алан Гарсія, ймовірно наркоторговець. Вони обидва були доставлені до відділку. Актрисі було висунуто звинувачення у зберіганні наркотиків, а Гарсії - в збуті. О"Ніл пізніше відпустили.

О"Ніл, яка зараз знімається в серіалі Rescue Me в своїй автобіографії під назвою A Paper life, опублікованій в 2004 році, писала про те, що за своє життя вона постійно боролася зі своєю пристрастю до наркотиків і алкоголю, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Наймолодшу володарку "Оскара" заарештували за купівлю кокаїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі