пʼятниця, 21 грудня 2007 18:53

Найголовніше за п"ятницю, 21 грудня

Найголовніше за п"ятницю, 21 грудня
Огризко: "Вступати до НАТО Україні зарано"
Міністр закордонних справ України Володимир Огризко заявляє, що на сьогодні передчасно говорити про вступ України до НАТО.

НУ-НС: Поведінка Путіна є образливою для України
Народний депутат Роман Зварич заявив, що останні заяви президента Росії Володимира Путіна є цинічним втручанням у внутрішні справи України, якого не дозволяла собі жодна інша держава. Причина цього – майбутні президентські вибори у РФ.

Тимошенко стане "українським Путіним"
Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сформує для себе імідж твердого політика.

Янукович таки створив опозиційний уряд (список міністрів)
Лідера Партії регіонів Віктора Януковича обрано главою опозиційного уряду. Як повідомили у прес-службі опозиційного уряду, таке рішення було ухвалене сьогодні на засіданні цього уряду.

Понад 50 бійок у Раді влаштували депутати за останні 16 років
Найбільш популярними методами пояснення опонентові своєї точки зору в українському парламенті були й залишаються стусани, а також псування одягу інакомислячого депутата.

16 років тому розпався СРСР
16 років тому (1991) відбулося підписання Алма-Атинської декларації, що проголосила створення Співдружності Незалежних Держав (СНД).

Найбільш шокуючі події 2007 року за версією People
Від смерті Анни Ніколь Сміт до поголеної Брітні Спірс.

Італія, Іспанія і Франція створюють союз
Лідери Італії, Франції і Іспанії у четвер на спільній прес-конференції у Римі оголосили про створення нової організації – Середземноморського Союзу.

Шевченко може перейти в ФК "Москва"
Головний тренер ФК "Москва" Олег Блохін розраховує на появу в команді форварда "Челсі" і збірної України Андрія Шевченка.

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Сьогодні у штаб-квартирі УЄФА у Ньоні пройшло жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за п"ятницю, 21 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі