четвер, 20 грудня 2007 18:34

Найголовніше за четвер, 20 грудня

Найголовніше за четвер, 20 грудня
Тимошенко обрали "Особистістю року"
Журнал "Кореспондент" в рамках свого щорічного проекту визнав прем"єр-міністра України Юлієві Тимошенко Особистістю - 2007 року.

Саркозі написав листа "дорогій Юлії"
Президент Франції Ніколя Саркозі привітав Юлію Тимошенко з призначенням на посаду прем"єр-міністра України.

Путін звинуватив США у руйнуванні України
Президент Росії Володимир Путін вважає, що США "почали руйнувати Україну", штучно розділивши її суспільство на "проросійські" і "проамериканські" сили і зробивши підтримку останнім.

У ПР не підтримують ідею Януковича щодо "тіньового уряду"
Лідери Блоку Литвина і Комуністичної партії не мають наміру брати участь у роботі "тіньового уряду", створити який разом з іншими опозиційними силами пообіцяв у середу лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Верховна Рада дасть 226 голосів "за" перевибори мера Києва"
Народний депутат від БЮТ і глава київського штабу блоку Анатолій Семинога переконаний, що Верховна Рада дасть 226 голосів "за" перевибори мера Києва.

На податкову претендує Буряк, на митницю - Хорошковський
Як відомо, Сергій Буряк є співвласником Брокбізнесбанку, а Валерій Хорошковський – акціонер медіа-групи, до якої входять канали "Інтер", НТН, К1, К2 та низка інших.

Медведєв подав в ЦВК документи про висунення на пост президента
Також зареєструвались кандидати від КПРФ, ЛДПР та СПС.

Telegraph: принцеса Діана писала, що принц Чарльз готує їй аварію
Присяжним, які розслідують справу про загибель принцеси Діани, напередодні було показано рукописний лист принцеси, в якому вона звинувачує свого чоловіка принца Чарльза в змові з метою одружитися на няні принців Уїльяма і Гарі.

Суркіс запрошує Ліппі очолити збірну України
У середу, 19 грудня, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс окреслив можливе коло кандидатів на посаду головного тренера національної збірної, котру донедавна займав Олег Блохін.

Закінчилися чотири групові турніри Кубка УЄФА. Всі матчі середи
За підсумками завершального туру групового турніру Кубка УЄФА з груп E, F, G і H в плей-офф вийшли "Баварія", "Брага", "Андерлехт" і "Галатасарай". Вони приєдналися до "Байера", "Спартака", "Цюріха", "Болтона", "Хетафе", "Тоттенхема", "Бордо" і "Хельсінгборга".

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за четвер, 20 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі