четвер, 05 листопада 2015 15:23

Національну гвардію повністю одягнули до зими

Національну гвардію повністю одягнули до зими
Фото: http://www.ukrinform.ru/

5 листопада на прес-конференції виступили Артем Шевчук та Світлана Павловська звітувались про підготовку військовослужбовців Нацгвардії до зимнього періоду.

"На даний момент весь військовий склад Національної гвардії на 100% забезпечений польовою формою одягу для успішного виконання бойових дій і завдань у зоні АТО", - наголосив заступник начальника управління у тилу Нацгвардії Артем Шевчук.

Шевчук також продемонстрував зимову амуніцію військових.

Вартість комплекту військового обмундирування складає від 10 до 18 тисяч грн. Цього року на закупівлю речового майна для Національної гвардії передбачено 387 млн грн.

За словами А. Шевчука, військові не відмовляються й від обмундирування, яке привозять волонтери. Нерідко це форма зразків амуніції армій інших країн. "Але наша форма не гірша", - наголосив він.

У свою чергу прес-секретар Націгвардії Світлана Павловська підкреслила, що у військових Національної гвардії форма єдиного зразка.

За її словами, на період осінньої мобілізації планують призвати близько 5 тис. військовослужбовців термінової служби, і всі вони будуть забезпечені військовою формою.

Нагадаємо, що в Україні з 1 листопада розпочався осінній призов.

Зараз ви читаєте новину «Національну гвардію повністю одягнули до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі