середа, 11 березня 2009 16:06

Нацбанк на цьому тижні оголосить вирок банкам-спекулянтам

Нацбанк на цьому тижні оголосить вирок банкам-спекулянтам
Національний банк України на цьому тижні проведе засідання правління, на якому розгляне матеріали перевірки банків, які стосуються їхньої роботи на валютному ринку. Про це повідомив заступник керівника Секретаріату Президента Олександр Шлапак на брифінгу в середу в Києві після зустрічі Президента Віктора Ющенка з банкірами.

"НБУ до кінця тижня проведе засідання правління, у рамках якого розгляне всі матеріали перевірки", - сказав Шлапак.

Він підкреслив, що за результатами цієї перевірки будуть виявлені порушники, до яких будуть застосовані визначені санкції.

Шлапак нагадав, що наразі за дорученням Президента силові та правоохоронні структури перевіряють банки, "які зірвали курс упродовж останніх двох тижнів".

Він також додав, що наразі перевірки тривають, проте частину матеріалів уже передано в Нацбанк.

За дорученням Президента такі перевірки проходитимуть постійно, сказав Шлапак.

Відповідаючи на запитання, які санкції можуть бути застосовані до банків-порушників, зам глави Секретаріату повідомив, що це можуть бути різні заходи, зокрема, відкликання ліцензії щодо роботи з валютними коштами, відсторонення керівника, штрафні санкції, запровадження тимчасової адміністрації банків, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк на цьому тижні оголосить вирок банкам-спекулянтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі