вівторок, 09 жовтня 2007 11:50

На зйомках "Стомлених сонцем-2" п"яний солдат напав на міліціонера

У селі Нізково Павлівського району Ніжегородської області під час зйомок нового фільму Микити Міхалкова "Стомлені сонцем-2" сталася НП. П"яний солдат напав на міліціонера і наніс йому два ножові поранення. Інцидент втрапився 5 жовтня близько 3.50. Двоє міліціонерів охороняли приміщення, в якому знаходилися боєприпаси і зброя, що використовуються в зйомках фільму.

Один із стражів порядку на якийсь час залишив пост, коли до другого співробітника міліції - старшого прапорщика І. Нефедова підійшов невідомий чоловік у стані алкогольного сп"яніння. Зловмисник спробував проникнути в приміщення, яке охоронялося. Оскільки міліціонер не давав цього зробити, злочинець дістав ніж і двічі вдарив прапорщика в живіт.

Постраждалий співробітник міліції був доставлений в ЦРЛ міста Горбатів, де йому зробили операцію. Як повідомляє "Інтерфакс", зараз стан старшого прапорщика оцінюється як задовільний.

Злочинець був затриманий по гарячих слідах. За попередньою інформацією, це військовослужбовець однієї з військових частин у селищі Сатіс, 1983 року народження. В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках "Стомлених сонцем-2" п"яний солдат напав на міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі