середа, 26 вересня 2007 13:37

На зйомках 8-го фільму про Бетмена загинув оператор

У Великій Британії на зйомках нового фільму про Бетмена загинув оператор. Машина, в якій знаходився загиблий, врізалася в дерево. Нещасний випадок стався в містечку Лонгкросс (неподалік Чертсі) в графстві Суррей. Прибула на місце трагедії бригада швидкої допомоги лише констатувала смерть оператора, повідомляє ФактNews із посиланням на ВВС.

Загибель співробітника знімальної бригади сталась у той момент, коли зйомки вже були закінчені і жодна з камер не працювала.

Загиблий брав участь у знімальному експерименті і знаходився на операторському майданчику позашляховика 4X4. Цей автомобіль їхав позаду так званого "Бетмобіля", на якому за сценарієм майбутнього фільму мав переміщатися супергерой. Проте з якоїсь причини під час руху автомобіль з техніком врізався в дерево.

Повідомляється, що співробітники компанії Warner Bros Pictures і учасники зйомок глибоко переживають трагедію, що сталася, і співчувають родичам загиблого.

Розслідуванням причин і обставин нещасного випадку займається поліція графства і інспекція здоров"я та безпеки (HSE).

Фільм "Бетмен: Темний лицар" планується випустити в прокат на території Великої Британії влітку 2008 року. У зйомках беруть участь актори Крістіан Бейл, Майкл Кейн, Гарі Олдмен і Морган Фріман.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках 8-го фільму про Бетмена загинув оператор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі