пʼятниця, 19 березня 2010 14:39

На Запоріжжі ділки надурили державу на майже 10 мільйонів

Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в Запорізькій області викрили директора та головного бухгалтера приватного підприємства та керівників двох товариств з обмеженою відповідальністю, які завдали державі збитків на суму 9 млн 589 тис. грн. Про це повідомляє сьогодні прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Встановлено, що у лютому 2008 р. запорізьке приватне підприємство перемогло у тендері на виконання програми "Виготовлення відеофільмів з питань безпеки праці у вугільній, гірничорудній, металургійній, машинобудівній, хімічній легкій промисловості". Тоді між переможцем та Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України було укладено низку угод на виготовлення рекламної відеопродукції. Кошти на рекламу у розмірі 10 млн 531 тис. грн були виділені з державного бюджету. Проте замість зйомки відеофільмів службовцями підприємства-переможця були складені фіктивні акти прийому-передач виконаних робіт. В подальшому 9,6 млн грн з виділених бюджетних коштів були перераховані на рахунки двох товариств, переведені у готівку та розподілені між зловмисниками.

За даним фактом слідчим відділом УБОЗ ГУ МВС України в Запорізькій області порушено кримінальну справу. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ділки надурили державу на майже 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі