вівторок, 16 грудня 2014 21:31

На Полтавщині створюють батальйонно-тактичну групу аеромобільної бригади

На Полтавщині створюють батальйонно-тактичну групу аеромобільної бригади
Фото: times.mk.ua

Відповідно до директиви Генерального штабу Збройних сил України її чисельність становитиме 1000 осіб. Розмістять це військове формування у промисловому центрі – Кременчуці.

Як вирішити питання щодо розміщення цієї військового частини, створення належних умов для несення служби та побуту її особового  обговорювали у Кременчуцькому міськвиконкомі його очільники та представники Генерального штабу Збройних сил України, а також керівники діючих військових і силових структур міста.

"Головним завданням, що наразі постає на шляху формування батальйонної групи,  є пошук приміщень для її розташування. Ще декілька десятиліть тому у Кременчуці було дислоковано  декілька військових частин різних родів військ. Втім, через курс на скорочення, взятий  тодішнім керівництвом нашої країни, згодом  кількість таких частин значно зменшилася, а територія та приміщення були передані або в інші відомства, або перейшли у приватну власність. Разом із цим, керівник міста запевнив представників Генерального штабу, що за умови формування батальйонно–тактичної групи аеромобільних військ міська влада в силу можливого сприятиме тому, щоб у військовослужбовців були належні умови для несення служби",– повідомляють у прес службі Кременчуцької міської ради.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині створюють батальйонно-тактичну групу аеромобільної бригади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі