неділя, 16 лютого 2014 19:48

На Полтавщині обматюкали прихильників Євромайдану

У курортному Миргороді, що на Полтавщині, прихильники Євромайдану провели пішу ходу з метою привернути увагу мешканців міста до проблем у країні.

Люди несли червоно-чорні прапори, прапори ВО "Свобода", партії УДАР Віталія Кличка. У руках тримали плакати: "Україні потрібен Степан Бандера", "Путін, руки геть від України".

Не обійшлося без численних провокацій з боку місцевих комуністів та прихильників Партії регіонів.

Неподалік районного будинку культури якийсь чоловік в бік учасників ходи почав кричати: "Бандеровци, какого хера ви приперлись до нас. Езжайте у свой Львов".

На що із колони відповіли: "Ми - українці, і ми - миргородці, а ви їдьте у свою кацапетію і там качайте права".

У відповідь чоловік кидається до колони та горлопанить: "Ви бандєровци нєдорєзаниє, что ви мне здєсь парітє. Понавозілі вас із схронов, блядь".

Неподалік пам'ятника Леніну почалася кілька хвилинна словесна перепалка між прихильниками комуністів і Партії регіонів та учасниками ходи.

Коли люди вигукувати "Героям Слава!", то якийсь чоловік, викрикнув: "Заткнись б**дь. Иди на**й". У учасників ходи кинули куски землі та скляну пляшку. Остання, відскочивши від ноги одного із учасників ходи, розбилася об асфальт.

"Я взагалі у шоці. Люди, з виду ніби нормальні і такі далекі від реалій життя. Враження, що живуть у п'ятдесятих роках минулого століття. Настільки зомбовані комуністично-ригівською пропагандою, що ладні повірити у будь-яку брєдятину", – каже Василь Шевчук.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині обматюкали прихильників Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі