пʼятниця, 19 січня 2007 16:01

На похоронах Кушнарьова від "Нашої України" був Порошенко

У Харкові, на 2-му міському кладовищі, поховали народного депутата Євгена Кушнарьова. Віддати шану загиблому на громадянську панахиду, яка відбулася у приміщенні оперного театру, прийшли тисячі харків"ян.

Прощальну промову біля труни колишнього губернатора та мера виголосив прем"єр-міністр Віктор Янукович. Він назвав смерть свого колеги "непоправною втратою" для всієї держави. Янукович зазначив, що працюючи з Кушнарьовим вони стали друзями. "Ми його дуже любили", - додав він. За його словами, Кушнарьов "пішов через безглузду випадковість". Він висловив співчуття рідним і близьким загиблого.

У церемонії прощання крім Януковича, взяли участь мер Харкова Михайло Добкін, міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, міністр юстиції Олександр Лавринович, міністр транспорту й зв"язку Микола Рудьковський, міністр палива й енергетики Юрій Бойко.

Також були присутні перший віце-прем"єр Микола Азаров, міністр охорони здоров"я Юрій Поляченко, колишній президент Леонід Кучма, голова Верховної Ради Олександр Мороз, мер Києва Леонід Черновецький, бютівці Олександр Фельдман і Андрій Шевченко.

Від Партії регіонів були присутні Ринат Ахметов, Тарас Чорновіл, Ганна Герман, Володимир Сівкович, Сергій Ківалов, від "Нашої України" Петро Порошенко.

Також провести в останню путь Кушнарьова прибули посол Росії в Україні Віктор Черномирдін і депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін, оголошений в Україні персоною нон-грата, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «На похоронах Кушнарьова від "Нашої України" був Порошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі