понеділок, 12 квітня 2010 09:45

На місці падіння літака Качинського знайшли ще фрагменти тіл

На місці падіння літака Качинського знайшли ще фрагменти тіл

Слідчі під Смоленськом продовжують шукати останки загиблих на місці аварії в суботу літака Ту-154 президента Польщі Леха Качинського. Як повідомило в понеділок джерело в силових структурах Смоленської області, для пошуку останків загиблих ймовірне проведення розкопок.

Слідчі почали працювати на місці аварії літака з дев"ятої ранку.

"Вони шукатимуть останки загиблих, але не на великих частинах літака, що розбився, а в землі. Ймовірне проведення розкопок на місці катастрофи", - сказало джерело в силових структурах.

За його словами, це пов"язано з тим, що є підстави вважати, що на місці аварії літака можуть бути фрагменти людських тіл.

"Для цього необхідно ще раз ретельно перевірити всю територію, на якій знаходяться частини фюзеляжу літака", - зазначило джерело.

Він також повідомив, що в неділю під час пошуків, після того, як з місця катастрофи були вивезені останки загиблих, при подальшому дослідженні було виявлено ще декілька фрагментів людських тіл. У другій половині дня в неділю вони були відправлені до Москви на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, польський урядовий літак Ту-154 розбився під Смоленськом в суботу вранці. На борту літака був президент Польщі Лех Качинський. Глава Польщі разом з офіційною польською делегацією летів в Катинь для участі в меморіальних заходах.

На борту знаходилися 96 осіб: 88 пасажирів і вісім членів екіпажу, включаючи президентське подружжя. Лише 14 тіл жертв катастрофи польського урядового авіалайнера можна упізнати без проблем. Про це заявила в неділю міністр охорони здоров"я Польщі Єва Копач. Ще приблизно 20 тіл зможуть ідентифікувати судові патологоанатоми, відзначила вона. За словами Копач, для упізнання решти загиблих необхідно провести генетичну експертизу.

NEWSru.com, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «На місці падіння літака Качинського знайшли ще фрагменти тіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі