понеділок, 23 листопада 2009 11:56

На Львівщині в шкільний автобус врізався "Форд": 4 загиблих

На Львівщині в шкільний автобус врізався "Форд": 4 загиблих

Сьогодні під час дорожньо-транспортної пригоди в Сколівському районі Львівської області загинули 4 людини, 1 потерпілий у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

Як повідомила керівник прес-служби Управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська, близько 8.00 у селі Нагірне Сколівського району водій автомобіля "Форд" на повороті не впорався з керуванням і в"їхав в автобус "Школярик".

У результаті ДТП на місці загинули 4 людини, які знаходилися в салоні автомобіля, 1 постраждалого у важкому стані доставили в реанімацію.

Легковий автомобіль зареєстровано в Словаччині.

"Поки не відомо, хто саме загинув - громадяни Словаччини чи іншої держави, особи людей будуть встановлюватися", - повідомила Добровольська.

В автобусі "Школярик" дітей не було, водій якраз їхав за ними до школи.

Сьогодні, 23 листопада, у навчальних закладах Львівської області закінчився карантин, оголошений у зв"язку з високим рівнем захворюваності на грип і ГРВІ.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині в шкільний автобус врізався "Форд": 4 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі