пʼятниця, 19 березня 2021 00:00

На Київщині також введуть жорсткий карантин

На Київщині також введуть жорсткий карантин
Київщину також чекає локдаун.

Київська область піде на жорсткий карантин вслід за Києвом.

У регіоні спостерігається різке збільшення кількості інфікованих коронавірусом. Водночас деякі області житимуть в звичайному режимі, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі "Право на владу".

"Зараз зроблено так, що закривають саме регіони. В Києві зараз погано, на Франківщині, Закарпатті, Житомирщині, Вінниччині – закрито. Але, наприклад, на Дніпропетровщині чи на Харківщині є вільні місця, 30% зайнятості ліжок, навіщо зачиняти регіон?

Тому ми зараз зачиняємо саме регіони. Думаю, Київська область зараз також буде зачинятися, тому що там є проблеми", - сказав Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ запроваджує суворий карантин

Він пояснив, що місцева влада сама відповідає за регіональні локдауни, оскільки їм зрозуміліше, що відбувається на місцях.

За останню добу в Україні виявили 15 053 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 744, медпрацівників - 425.

Загалом від початку епідемії коронавірус підхопили 1 504 076 українців. Такі дані станом на ранок 18 березня.

Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві - 1092, Житомирській - 1398, Львівській - 1092, Одеській - 997 та Хмельницькій - 800 - областях.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині також введуть жорсткий карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі